Калин Сърменов попиля тези актьори от “Татковци”! Срина ги със земята, но по-късно… СНИМКА

Директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов показа остър език и захапа по-младите си колеги Филип Буков и Стефани Ивайло, които познаваме добре от сериала “Татковци”. 

Младите актьори се оказаха трън в очите на Сърменов и той изригна с мощен статус в социалните мрежи, но по-късно бе премахнат. Но пък последва нов, който обяснява постъпката му. 

“Българското кино откри формулата за талант и ум. Очила! Вижте примера по-долу. Значи, запомнете, слагаш очилата и вече си талантлив и умен и не инфантилен. Нобелова награда. А леко отворените устенца, а?”, пише Сърменов под стоп-кадър на двамата актьори от ‘Татковци”.
По-късно коментарът му вече не бе наличен на профила му. Вместо това написа друго: “Непрофесионалистите – Значение на думата непрофесионално.
1. Без достатъчно познания на специалист. Са и чувствителни деца, готови да обвиняват за неможенето си всички, но не и себе си! Пък и сълзи напират и примери дават. Хем не може, хем тъп, ама пък чувствителен. И сега как да рушим крехкото му самочувствие. Писна ми от такива крехки ду….ши”. 
В социалните мрежи предполагат, че със Сърменов се е свързал самият актьор, който го е помолил да премахне статуса си, тъй като е чувствителен и не му влияе добре тази “секира” от него.
Филип Буков не му остана длъжен, като заяви, че е коментирал под поста на Калин, но бързо е бил изтрил и след това блокиран. 
Ето какво е бил написал: 
“Аз също се радвам да се запознаем по този чудесен повод! Истина е всичко, което изричате по мой адрес, затова аз не мога да се обидя. За мен е чест професионалист и актьор като Вас да коментира липсата ми на качества! Малкото умения, които притежавам са да се снимам гол до кръста и да правя ехидни гримаси, но толкова си мога и оцелявам някак! Фактът, че коментирате млада дама, която се опитва да се развива в професионален план и да изкарва парите си с честен труд, а не да се слага, в буквален и преносен смисъл, говори достатъчно за Вас като мъж и личност!
От трибуната на Вашия фейсбук профил, установявам, че Вие не правите изключение от стереотипа “тъмен балкански субект”, а именно, това което ни дели от успелите нации е, че нас ни обединява омразата и злобата, а не любовта и подкрепата. Много е жалко, че продължава да ни се налага да четем коментари от контекста на “Григор няма психика и за нищо не става”, “Мария Бакалова е срам за нацията ни и това не е никакъв успех” и още, и още. Не забравяйте, че ние младите сме бъдещето на тази държава и точно ние ще плащаме пенсиите ви. Ако не Ви харесваме, не забравяйте, че Вие и поколението след Вас ни е възпитало.
Рузвелт е казал, че малките умове обсъждат хората, средните умове обсъждат събития, а великите умове обсъждат идеи! Желая Ви крепко здраве и творчески успехи! Интересно ми е Вие какво мислите, затова, моля Ви, коментирайте под този или под неговия пост. Понеже ме блокира, пратете му едни сърдечни поздрави от мен!”/show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Тайна промяна за кралица Елизабет

В последните месеци английската кралица все по-рядко участва в официални събития, като това се дължи на проблемите с подвижността, с които се бори напоследък. А сега работните й задължения официално са по-малко. Според годишния доклад за монархията задачите на Елизабет са значително намалени. Докладът, наречен The Sovereign Grant and Sovereign […]

Subscribe US Now