Влогър си подари боксерките на Натали Трифонова в ефир… СНИМКИ

Май бельото се оказва любим атрибут в родните риалити формати, най-вече в “Ергенът”, където наскоро Благовеста Бонбонова си свали гащите. Именно тази й проява стана причина влогърът Асен Кукушев да връчи на Натали Трифонова в COOLt своите боксерки.

Потресаващо, но факт! Леопардовите боксерки се озоваха в ръцете на усмихнатата блондинка, която съвсем не даваше вид на разочарована от хода на събитията в студиото, в което присъстваше още и Габриела от “Ергенът”.
Женен колега на Натали Трифонова й носи закуска в леглото и… СНИМКА

Всъщност гащите на Асен бяха за Габи, а Натали Трифонова се почувства засегната и поиска бельото за себе си. Мятането на долни гащи в национален ефир в обедните часове обаче, дойде в повече на зрителите, които вероятно в тези часове сядат на масата.
Освен всичко друго, докато долното бельо на Асен Кукушев приковаваше вниманието, Габи не пропусна да обяви колко много харесва руският президент Владимир Путин, като дори му се обясни в любов, пише “Хотнюз”.
Опа! Жоро Френски се хвали, че с Натали Трифонова цяла нощ са… СНИМКИ 
Водещата на COOLt бе подготвила и игра за скандалната участничка – да избере между известни мъже. Победител се оказа не кой да е, а точно самият руски президент, въпреки че в играта бяха още Меси, Роналдо, Джорд Клуни и Брад Пит. “Аз съм влюбена от малка в него”, добави Габриела./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

"Мисис България Вселена" Валери Стефанова май крие голяма новина... ВИДЕО

Актуалната ни най-красива омъжена дама Валери Стефанова провокира по много изкусителен начин въображението на последователите си в социалните мрежи с това, което показа наскоро. От кратки видеоклипчета се вижда, че красивата брюнетка се радва на поредния пищен букет от червени рози, подарен от любимия й, който често й организира неочаквани […]

Subscribe US Now