Най-накрая стана ясно кое е тайното гадже на Дара Екимова СНИМКА

Дара Екимова не иска да се знае кой младежът, чийто годежен пръстен носи, но и не го крие чак толкова старателно, че да остане напълно незабелязан.

Репортер на „Уикенд” забеляза младия мъж в публиката на финалите на шоуто „Като две капки вода”, в което 20-годишната певица зае четвъртото място. Годеникът й я подкрепяше от първия ред.
Камерите на „Капките” в нито един момент не акцентираха върху тайнствения годеник, чиято самоличност дъщерята на Ива Екимова не желае да огласява публично. Но зрителите имаха възможност да го видят многократно, тъй като беше седнал точно зад Веселин Маринов, който тази година беше в журито на шоуто. Всеки път, щом камерата показваше певеца, на заден план се виждаше и бъдещият съпруг на Дара. Лицето му не беше на фокус, но въпреки това се забелязваше достатъчно добре, за да направи впечатление на хората в залата.
Няколко месеца по-рано Дара се появи със същото момче на парти на Би Ти Ви, с което бе отпразнувано началото на есенния сезон. Въпросното събиране беше през септември миналата година. Тъй като певицата ревниво пази в тайна всички подробности около връзката си, не е публично известно дали годежът е станал преди или след това парти. В „Капките” обаче тя каза, че макар да носи пръстен и да не крие, че е сериозно обвързана, засега не прави планове за официална сватба. Това, че е казала „Да!” на избраника си, не означавало, че ще бърза да му каже „Да!” и пред олтара. Годежът й бил по-високо стъпало във връзката с въпросния младеж, но сватбата засега щяла да чака. Певицата се вълнувала най-силно от музиката си.

Това, което се знае за Дара и младия човек, с когото тя се е обвързала, е, че са се запознали по време на работа. Не е ясно дали момчето е в музикалния бранш, или просто е установило връзка с изпълнителката по време на нейно участие, както годеникът на Теди Кацарова – чехът Ян, си я е харесал, докато пеела в заведение. Сред оскъдните факти, които Дара е споделяла, също така е, че предложението за брак е било направено в курорта Боровец.
Камерите на „Капките” запечатаха как Екимова изпрати въздушна целувка на годеника си след своето изпълнение във финалната вечер на шоуто. Тогава тя влезе в образа на Паша Христова. Младежът не се вижда по снимките от заведението на Кремена Халваджиян, в което е било партито след финала. Най-вероятно не е пожелал да застане пред камерите или е помолил да не се публикуват кадрите, в които е влязъл.

Каква е причината на тази тайнственост около личността на бъдещият съпруг на Дара, не е ясно. Възможно е момчето да е срамежливо, а може и певицата да предпочита да пази в тайна личния си живот, доколкото това е възможно. Ако никой не знае кой е мъжът до нея, ще е по-лесно да се избегнат клюките при евентуална раздяла. А и хората казват, че щастието обича тишината. Явно Екимова споделя това мнение./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Помните ли Ники Китаеца на Азис?! Няма да повярвате как изглежда вече СНИМКИ

Малцина са тези, които си спомнят за Ники Китаеца, с който Азис публично се венча преди повече от 10 години. С днешна дата няма и спомен от онова момче, което стоеше до фолк краля като послушко и говореше в синхрон с медийния си мъж. Човекът, който четири години игра ролята […]

Subscribe US Now