Силвия Петкова и Зоран се събраха, дадоха си втори шанс

Силвия Петкова и Зоран Петровски отново са семейство. След като само преди 6 месеца обявиха, че се разделят окончателно, актрисата и режисьорът пак са заедно.

Те показаха общи снимки от рождения ден на сина си и се говори, че събирането им не е само за празника. Сега са решили да си дадат нов шанс.
Едва 6 месеца издържаха далеч от един от друг Силвия Петкова и Зоран Петровски. Всъщност, ако трябва да сме обективни, ще се наложи да отбележим, че дори и през времето, в което официално бяха разделени, те често се засичаха по пътищата на родината, а хора от обкръжението им твърдят, че това не е било случайно. Актрисата и режисьорът непрекъснато търсели поводи да се виждат. Оказа се, че са летували на едно и също място, в София също често са засичани заедно, тъй като са ползвали грижата за сина си като формален повод да се виждат. В крайна сметка отново се събрали, твърдят запознати.

Дни преди Коледа синът на двойката – Сива, стана на 6 години. Силвия и Зоран показаха щастливи общи снимки от детския рожден ден. За тях позират като семейство, а не като разделени родители, които са се видели единствено за да поздравят сина си за празника. На фотосите се вижда в какво прекрасно настроение са били уж бившите влюбени.
Близки на двамата артисти са убедени, че любовта им никога не е угасвала. Така и не стана ясно точно какво ги раздели през лятото. В началото на юли Силвия публикува в социалните мрежи текст, в който съобщи, че пътищата им със Зоран се разделят. Това стана дни след като Петровски й се обясни в любов публично – отново чрез социалните мрежи, и по-малко от два месеца след като той спечели шестия сезон на риалитито „Сървайвър” по Би Ти Ви. В интервю, което даде след победата си, режисьорът разказа, че се е влюбил в актрисата още когато за първи път я видял на снимачната площадка. Понеже вярвал в силата на позитивното мислене и отправянето на пожелания към вселената, той си пожелал на глас Силвия Петкова да бъде негова жена. След по-малко от половин година тя вече била с него.

Но макар че през целия период на връзката си двойката демонстрираше любов и отдаденост, а Силвия дори обяви в интервю за „Уикенд”, че не помни други мъже в живота си освен Зоран, съвместният им живот не е бил безоблачен. Режисьорът разкри, че преди да влезе в „Сървайвър”, със Силвия са били пред раздяла, а риалитито му е помогнало да запази семейството си. Когато стана ясно, че вече не са заедно, се заговори, че Петровски е изневерил на половинката си със своята приятелка от риалитито Анелия и че двамата дори вече официално били двойка. Оказа се, че това не е вярно. Актрисата е в добри отношения с Анелия, която пък никога не била късала със своя приятел отпреди „Сървайвър”. Най-вероятно причината за раздялата на режисьора с Петкова е била обикновено прегряване в отношенията им и нужда на актрисата да остане сама. Говори се, че решението да скъсат е било изцяло нейно. Някои намекват, че Зоран имал проблеми с алкохола, което понякога било мъчително за половинката му.
Каквото и да е станало между Петкова и мъжа й, то вече е в миналото. Двойката отново изглежда щастлива. На рождения ден на сина си актрисата показа в социалните мрежи клип със снимки от раждането му досега, чието заглавие беше „Моето всичко”. На много от снимките фигурира и режисьорът, което показва, че под „всичко” тя е имала предвид не само детето си, а и неговия баща. Докога ще продължи семейното щастие? Времето ще покаже./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Виктор Стоянов бесен: От „Ергенът“ ме излъгаха! Нито лев не получих и сега съм безработен

Половин година измина от края на излъчването на „Ергенът“ и за това време розовите облаци, върху които летеше Виктор Стоянов, са започнали да се разсейват. Той вече е осъзнал, че това предаване не носи нищо повече от мимолетна слава, подобно на „Биг Брадър“ и много други риалити шоута. Оказва се, […]

Subscribe US Now