Ето от кого е наследила сексапила си Нина Добрев

В САЩ Денят на майката офицално се празнува през втората неделя на май. Това стана причина редица известни личности да се обърнат към своите социални мрежи, за да отдадат почит към жените, които са ги родили. 
Изключение не направи и Нина Добрев. Актрисата с българско потекло използва този специален ден, за да сподели едни много лични и интимни снимки на майка си Михаела Добрева. На едната я виждаме бременна, очевидно с Нина, докато по-големият брат на актрисата – Александър, нежно целува майка си по коремчето. На другата Михаела позира по бански. Не можем да отречем, че изглежда забележително. 
“Мамо, ти си невероятна, празнувам те всеки ден, но особено днес. Честит ден на майката. Много любов от бебето в коремчето ти”, пише Нина Добрев под кадрите. 
Феновете на актрисата не пропуснаха да споделят искреното си възхищение – от една страна колко поразително прилича Нина на майка си, а от друга колко секси е Михаела. Склонни сме да се съгласим и с двете им констатации. 
Михаела добре по специалност е художник. Семейството на актрисата мигрира в Торонто, Канада, когато тя е много малка. Нина не крие от последователите си, че има близки отношения със своята майка. Актрисата често публикува снимки, на които виждаме двете да прекарват време заедно и да се забавляват като истински приятелки. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо новата сделка на Джони Деп и Dior влезе в историята

Година след края на делото с Амбър Хърд, Джони Деп сякаш започва да се връща към обичайния си ритъм. Научаваме за все повече проекти, в които той ще участва. И докато Хърд реши да напусне Холивуд за момента, Деп няма никакво намерение да го прави. От Variety разбираме, че актьорът е […]

Subscribe US Now