Новият флагман на Xiaomi счупи рекордите

Xiaomi представи новите Xiaomi 14 и 14 Pro в Китай миналата седмица, а на 31 октомври устройствата официално влязоха в продажба и моментално счупиха рекордите на компанията.
Според публикация на компанията в Weibo, серията Xiaomi 14 е счупила рекорда от предходната година за продажби в първия ден и всички бройки са се разпродали в рамките на само четири часа.
Xiaomi обаче не разкрива точния брой на продажбите на Xiaomi 14 и 14 Pro, споделят от Giz China.
За сметка на това Xiaomi съобщава, че новите й модели са постигнали забележително шесткратно увеличение на продажбите спрямо предходното поколение телефони, при това само за само пет минути след стартиране на продажбите.
Компанията споделя, че онлайн магазинът Xiaomi Home е имал технически затруднения заради огромния трафик, като рекорди по продажби са поставени и във всички популярни в китай онлайн магазини, сред които са Tmall, Jingdong Mall, Douyin и Kuaishou.
Телефоните безспорно са атрактивни откъм външност, разполагат с доста мощна камера и са първите модели с чисто новия чипсет Snapdragon 8 Gen 3, което никак не е за подценяване.
Ще е интересно да видим каква ще е реакцията на потребителите в Европа, когато моделите се появят и тук след няколко месеца.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Шок: Латинка Петрова онемя от страх след като получи съобщение за... СНИМКА

Латинка Петрова вдигна кръвно заради неочаквано съобщение, което получава наскоро, а това, което следва, предизвика не само нейната ярост и гняв. Чаровната и иначе винаги усмихната актриса едва ли ще забрави скоро случката, тъй като няколко реда успяват да я накарат да получи сърцебиене. Латинка Петрова запали голям пожар с […]