Емилия разкри пред БЛИЦ дали е разделена с Башур! Оказа се, че двамата сами…

От два дни в медийния свят се върти новина за раздялата между певицата Емилия и Жорж Башур. Семейството имало известни проблеми от няколко месеца, а до раздялата се стигнало сравнително скоро. 

Слуховете свързват гласовитата изпълнителка с нов мъж – бизнесмен от Хасково. негативната статията е написана очевидно от някой, който има зъб на певицата, тъй като са използвани много обидни квалификации. 
Наш репортер реши да потърси истината от първо лице и да научим наистина ли Емилия се е разделила със своя съпруг Жорж Башур. 

“От вас чуваме за тази скалъпена от болен мозък новина. Смея се с глас и се чудя как е възможно човешки мозък да роди такава глупост. Емилия и Жорж са заедно, обичат се и няма никакви предпоставки за срив в отношенията им. Предполагам виждате колко е щастлива Емилия – личи си по време на нейните участия, интервюта и дори в песните”, заявиха пред БЛИЦ от екипа на чалга фурията, която тази година избухна с четири успешни дуета. 
“В момента двамата се грижат сами за бебето, тъй като имат проблем с намирането на детегледачка. Не биха поверили момиченцето си на някого, в когото не са сигурни. И докато Емилия е на участия, Жорж се грижи сам за малката Джорджина. Именно поради тази причина Емилия намали изявите си, за да има повече време за децата си”, допълват още от екипа на Емилия за нашата медия./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Какво ли е намислила Дженифър Лопес

Дженифър Лопес е една от най-следваните личности в Instagram със своите 227 милиона последователи. Толкова много фенове се задържат не само с музика и филми, но и с редовно публикуване. И по принцип Джей Ло знае как се прави всичко това, но интересното е, че от няколко дни профилът ѝ […]