Албена Михова претърпя операция преди премиера в “Сълза и смях”

Актрисата Албена Михова се е подложила на операция за смяна на тазобедрена става, за да е свежарка за премиерата на най-новата постановка с нейно участие – “За първи път”.

Също като името на представлението, и на комедийната звезда й се е наложила за първи път да претърпи интервенция, която не е никак лека.Операцията е била в средата на декември, но с днешна дата Михова е “пушка”, коментират театрали.
Актрисата се заела да реши дългогодишния си здравословен проблем, след като с колегите й Стефания Кочева, Васил Драганов и Роберт Янакиев приключили с репетициите на “За първи път”.

След няколко дни обаче актьорите се събират отново, за да подновят репетиционния процес, тъй като до премиерата в “Сълза и смях” почти не остана време. Постановката на автора и режисьор Орлин Дяков, билетите за която вече са в продажба на касите на театъра, ще бъде показана за пръв път пред публика на 7 февруари.
Самата Михова няма и грам притеснения за здравословното си състояние преди премиерата, тъй като вече не само, че ходи безпроблемно, но и тича, издават още от гилдията.
“За първи път” се очаква с голям интерес от почитателите на театралното изкуство и заради младата и талантлива актриса Стефания Кочева. Звездата от “Столичани в повече” в последните месеци е в центрофугата на изпепеляваща любов с Тео Ушев./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Мона Гочева има нов повод за радост

Мона Гочева набра популярност покрай участието си в сериала “Революция Z” преди няколко години. След това обаче остави кариерата си на актриса и певица на по-заден план, за да се отдаде на майчинството. Паралелно с отглеждането на сина си – Никола, тя реши да развива и профилите си в социалните […]