Марио Хосен и Адриан Йотикер закриват Европейския музикален фестивал

Виртуозите Марио Хосен, цигулка, и Адриан Йотикер, пиано, закриват Европейския музикален фестивал Варна 2021. Концертът ще се проведе на 10-ти октомври от 19 ч. на основната сцена на Държавната опера в града. Събитието се осъществява с финансовата подкрепа на фонд „Култура“ към Община Варна.

 

Двамата музиканти за пръв път излизат заедно със забележителна програма – интеграл на сонатите за пиано и цигулка от Брамс. Новият проект, скоро след това, ще излезе пред виенската публика на сцената на престижната зала Wiener Konzerthaus.

Европейският музикален фестивал Варна се организира от агенция „Елит проджектс мениджмънт“ с подкрепата на национален фонд “Култура” и частни фирми. Билетите, на цени от 15 до 25 лв., могат да закупят от касите на Фестивалния комплекс и Държавна опера Варна, и онлайн.

 

Next Post

Продължава разяснителната кампания за ползите от ваксинирането

Продължава кампанията за повишаване на информираността на педагогическите и непедагогическите специалисти за видовете ваксини за борба с COVID 19 и ползата от ваксинирането. Инициативата се организира съвместно от дирекция „Образование и младежки дейности“ към Община Варна и Регионалната здравна инспекция.   Първото събитие бе на 16-ти септември в детска градина […]

Subscribe US Now