Еротика в “На кафе”: Гала се хвърли на врата на горещ сладкар, Стефан е на нокти СНИМКА

Страхотна еротична изненада получи тази сутринта Гала, след като в “На кафе” на крака й дойде големият победител в “Хелс Китчън 5” Станислав Иванов. Горещият сладкар, по когото са луди много жени в България, бързо развихри и страстите на тв водещата, което пък със сигурност е накарало любимият й Стефан да е на нокти.

Готвачът от Перник сервира специално приготвен от него десерт на Гала и беше… гол до кръста в този момент. Блондинката, разбира се, изпадна във възторг и прегърна горещо мускулестият мачо, който стана по-богат със 100 бона от популярното кулинарно предаване.
Големият победител в “Хелс Китчън 5” Станислав се жени това лято и ще… СНИМКИ
Малко по-късно обаче, Гала предвидвило се отдръпна от апетитния Станислав, тъй като в студиото влезе неговото гадже и бъдеща жена Божидара.

Гала остана впечатлена от мускулите на перничанина и го попита как поддържа фигурата си. “Дълги години се занимавах професионално с джудо и самбо, обясни Станислав. И добави още: “Тренирах много усилено, по два пъти на ден по два часа”.
Ето как изглежда новата луксозна къща на Гала ВИДЕО

“Беше пратила нейна приятелка, която да каже, че има интерес към мен. Първата вечер не се разбрахме кой първи да отиде при другия. После започнахме да си пишем в социалните мрежи.
Бесен скандал: Топ панелист на Гала напуска заради… СНИМКИ
Тогава работих в Шкорпиловци и тя изненадващо дойде един ден да ме види. Тръгна с влака от Перник до Варна, после остана с мен за лятото”, повдигна завесата и за личния си живот победителят./show.blitz.bg
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Изумително луксозното имение на Ру Пол

Малко са хората, които не знаят кой е Ру Пол. Той стана популярен с музикалните си изпълнения с Елтън Джон, макар в САЩ да е познат и като актьор, модел и телевизионен водещ. Но най-голяма слава му носи ролята на драг кралица и риалити шоуто за травестити Ru Paul’s Drag […]

Subscribe US Now