Кристиан Костов с нервен срив, призна страшни неща ВИДЕО

Наскоро Кристиан Костов притесни сериозно феновете си, защото сподели на стори в Инстаграм профила си, че е минал през нервен срив.

Певецът, който единствен до този момент докара България до второ място на “Евровизия”, заяви, че не харесва тялото и лицето си. “Имах нервен срив, защото постоянно мисля, че никога няма да обичам себе си, а ако можех, бих изтрил себе си”, пише Костов.
Кристиан Костов влиза в “Гласът на България”, изненадата е пълна СНИМКИ
“Чувствам се като клоун, защото знам, че външният вид не е най-важното нещо. Аз съм много други неща и със сигурност не съм грозен, но въпреки това мразя това тяло и лице. Следваща ми терапия е в четвъртък и ще се опитам да намеря начин как да се преборя с тези мисли”.

Пак попиляха Кристиан Костов, уплаши с килограми и визия ВИДЕО
Изпълнителят и преди е споделял, че се грижи за психичното си здраве, но понякога изпитва трудности. Наскоро той постна снимка, на която прилича досущ на 15-годишен, както му пишат напоследък почитателите!/show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Kristian Kostov (@kristian_kostov_official)

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Когато споделяш щастието от това да бъдеш баща

Близо година измина от момента, в който Риана и нейният партньор A$AP Rocky станаха родители. Оттогава неведнъж вниманието бе фокусирано върху певицата и върху това как се чувства в новата си роля – тази на майка. Но справедливо би било да обърнем внимание и на другия замесен в историята, а […]