Изумително луксозното имение на Ру Пол

Малко са хората, които не знаят кой е Ру Пол. Той стана популярен с музикалните си изпълнения с Елтън Джон, макар в САЩ да е познат и като актьор, модел и телевизионен водещ. Но най-голяма слава му носи ролята на драг кралица и риалити шоуто за травестити Ru Paul’s Drag Race, за което той печели 11 награди Еми. Нещо, което го превръща в най-награждавания тъмнокож артист.
Въпреки успехите, Ру Пол предпочита тихия и уединен живот, като прекарва голяма част от времето си в своето имение в Бевърли Хилс. Него той споделя със съпруга си Жорж Лебар, с когото сключва брак през 2017 г. Имотът е достоен за кралски особи – с големи просторни стаи и неокласически детайли, облечени в смели цветове и максималистичен блясък.
Явно затова Ру Пол решава, че си струва да сподели целия този лукс и щедро отваря вратите на дома си за юнския брой на списание Architectural Digest.
Двойката купува имението в европейски стил през 2019 г. За работата по него те привличат интериорния дизайнер Мартин Лоурънс Булард, техен дългогодишен приятел, и архитекта Кристофър Хач Маклийн.
Още с влизането в имението впечатление прави разкошното розово фоайе с мраморно стълбище и неокласически черен парапет. Следват множество екстравагантни, луксозни стаи, а външното пространство е заето от басейн и красива градина – сред които усещането е като за лятна къща в Италия.
“За Ру Пол нямаше граници, когато ставаше дума за визията”, казва Булард. “Искаше да стигне толкова далеч, колкото се простира въображението.”
Това кара дизайнера да обедини по ефектен начин черното и бялото в целия дом – богат мрамор, графични тапети и геометрични мотиви. На няколко места са разположени красиви камини със сложни детайли и стотици осветителни тела с позлатени елементи и кристал. А балната зала на приземния етаж е особено привличаща с блестящите диско топки и снимки на музикални икони.
На преобладаващо черно-белия фон контрастират цветните “изблици”. Те могат да бъдат намерени навсякъде – и в кадифените кресла, лакираните мебели и, разбира се, в гардероба на Ру Пол, пъстър като дъгата. Домът разполага с два огромни дрешника, всеки украсен с десетки огледала в цял ръст. Единият е предназначен единствено за костюмите на звездата.
И въпреки целия блясък на пространството, двойката предпочита интимните събирания пред пищните тържества, пише CNN. “Забавлявам се по време на работа и снимки, не в дома си”, казва Пол и добавя: “Когато живееш публичен живот, имаш нужда от граници.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Филмовият фестивал в Кан: 7 минути овации за Джони Деп и семейството на Майкъл Дъглас под светлината на прожекторите

Ако имаме любима церемония след Оскарите, в която холивудският елит облича най-красивите си дизайнерски тоалети и дефилира по червения килим, то това несъмнено е Филмовият фестивал в Кан. Вчера, 16 май, режисьори, актьори и продуценти се събраха на тазгодишното откриване в Кан, а вечерта бе ознаменувана от две събития: овациите […]