Почти година след сватбата – как върви бракът на Джей Ло и Бен Афлек

През 2021 г., почти две десетилетия след като отмениха първия си годеж, Дженифър Лопес и Бен Афлек се събраха отново. Миналата година през юли двойката си каза “да” първо на церемония в Лас Вегас, а след това и на по-голямо тържество в Джорджия.
Оттогава двамата не се притесняват да показват любовта си – виждали сме ги прегърнати и целуващи се както на червения килим, така и докато са просто на разходка. Заедно Джей Ло и Бен Афлек имат и голямо семейство, част от което са близнаците на певицата от предишния ѝ брак с Марк Антъни – Макс и Еме (15 г.), както и трите деца на Бен Афлек от бившата му Дженифър Гарнър – Вайълет (17 г.), Серафина (14 г.) и Самюел (11 г.).
Източник на Entertainment Tonight издава, че семейството е наистина щастливо, а Дженифър Лопес и Бен Афлек са “по-близки от всякога” и любовта им става “все по-силна”. “Чувстват се обединени и са много положително настроени”, издава още той.
От източника разбираме също, че актьорът наистина харесва колко талантлива, интелигентна и лоялна е Дженифър и двамата знаят, че винаги могат да разчитат на подкрепата на другия. Съпрузите явно съвсем са отработили съвместното родителство, тъй като вече са направили планове за лятото.
Изглежда, че възродилата се любов между Джей Ло и Бен Афлек е истинска – точно такава, каквато е вярвала, че е и майката на певицата, Гуадалупе Родригес. По-рано този месец тя издаде пред Today, че силно се е надявала дъщеря ѝ отново да се събере с Афлек.
“Тя никога не ми е казвала това. Никога не сме говорили за това”, споделя Дженифър и добавя, че майка ѝ наистина е харесвала Бен Афлек, докато са били заедно.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

След това грозно лично ВИДЕО на Валерия, Евгени потъна от срам

“Ергенът” приключи, победителката е ясна – Валерия, но изобщо не изглежда най-желания тв ерген да е направил правилния избор в нейно лице, както се надяваше. Потвърждение за това идва с личното видео, което бе разпространено в социалните мрежи от рождения ден на победителката. Много грозна сцена нямаше как да не […]

Subscribe US Now