Михаела Филева хвърли дрехи и задръжки в това ВИДЕО 18+

Навръх 32-ия си рожден ден Михаела Филева реши да покаже на феновете си в социалните мрежи, че изобщо не е от свенливите момичета. Даже напротив! Певицата е по-гореща отвсякога на прага на традиционните си равносметки за изминалата година.

Разбира се, нямаше как да не покаже и перфектната форма, в която се намира за предстоящото лято, а освен това е и твърде предизвикателна в клипчето, което й докара хиляди лайкове за отрицателно време.
Опа! Михаела Филева лъсна гола във ваната СНИМКИ 18+

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Mihaela (@mihaelafileva)

Къде точно се намира изпълнителката и кой й прави компания, не става ясно все още, но по всичко изглежда, че си прекарва повече от приятно. Потвърждение за това е и всичко, което признава под публикацията си.
Михаела Филева се обясни в любов на… СНИМКА
“Нямам представа колко е стара душата ми, но за тялото имам официална информация и днес празнувам тази крехка обвивка с благодарност, че ми служи вярно, че ми дава възможност да вдишвам вдъхновение, да пътешествам, да творя, че издържа тежките графици, които сбъдването на мечтите ми изисква, че е дом, в който съзнанието ми се чувствам в покой, за да може да пише музика, да преследва идеи и да се бори за надежда./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Гери Дончева фалира, поиска спешно... СНИМКА

Популярният модел от близкото минало и настоящ пр експерт Гери Дончева, обяви в социалните мрежи, че спешно отдава под наем бизнеса си на морето. Каква е причината красавицата, която е и университетски преподавател, да бърза толкова, не става ясно, но по всичко изглежда, че тя е закъсала финансово и търси […]

Subscribe US Now