Гери Дончева фалира, поиска спешно… СНИМКА

Популярният модел от близкото минало и настоящ пр експерт Гери Дончева, обяви в социалните мрежи, че спешно отдава под наем бизнеса си на морето.

Каква е причината красавицата, която е и университетски преподавател, да бърза толкова, не става ясно, но по всичко изглежда, че тя е закъсала финансово и търси начини да закърпи семейния бюджет.
Най-после! Гери Дончева показа от кого е родила, направи погача на бебето СНИМКИ
От публикацията на Гери Дончева става ясно, че тя търси наемател “спешно” и предлага оферта, която излиза много “изгодно” – както потвърждават и кадрите от ресторанта.

Във видеото Дончева обяснява, че ще се радва именно някой от приятелите й да е новият собственик на бизнеса й, и разясни, че става дума за ресторант, който е напълно оборудван, и готов да отвори врати, но с новия си господар. Цената, за която хубавицата ще се раздели с бизнеса си, е 2500 лв. на месец, като Гергана хвали заведението, че може да работи и целогодишно, пише “Телеграф”.
Гери Дончева показа как кърми бебето СНИМКА
Малко по-късно тя изненада всичките си онлайн последователи, като добави, че ще се раздели и с доскоро управлявания от нея салон за красота, и масажно студио, чиято локация отново е край морето – срещу скромната цена от още 1500 лв. на месец./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Къци Вапцаров шокира мрежата със стресова ситуация на пътя

Къци Вапцаров наскоро е преживял неприятни ситуации на пътя, докато е бил зад волана, а причината е прословутия роден манталитет, който доказано не води до нищо добро. “Шофирах в Гърция до границата, нито една стресова ситуация… от границата до София, поне 5, 6 стресови ситуации… светкане, бутане, пререждане, рискови изпреварвания…”, […]