Мона Гочева има нов повод за радост

Мона Гочева набра популярност покрай участието си в сериала “Революция Z” преди няколко години. След това обаче остави кариерата си на актриса и певица на по-заден план, за да се отдаде на майчинството.
Паралелно с отглеждането на сина си – Никола, тя реши да развива и профилите си в социалните мрежи. Така се превърна в една от най-следваните българските инфлуенсъри.
През лятото на 2022 г., Мона Гочева реши, че е време да сподели с последователите си в социалните мрежи, че е бременна отново, а през октомври стана ясно,че второто дете в семейството ще бъде момиче.
Отново от профила на Мона в социалните мрежи разбираме, че малкото им момиченце вече се е родило и носи прекрасното име Леа.
“Добре дошла, Леа Радослав Гочева. Днес – 23.01.2023 в 12:00 се роди нашето момиче”, пише Мона под серия от снимки от болницата, като не пропуска да изкаже благодарности на целия екип на ПСАГБ “Света София ” за грижите, както и да изрази огромната си любов към своя съпруг – Радослав Гочев. 
Актрисата получи много поздравления от своите фенове и колеги, сред които се открояват имената на Мария Илиева, Поли Генова, Александър Сано, Бойко Кръстанов, Александър Кадиев, Маги Джанаварова, Теа Минкова. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Били ли са влюбени Брук Шийлдс и Майкъл Джексън

Брук Шийлдс е една от най-известните, красиви, противоречиви и неразбрани жени на своето време. В документалния филм Pretty Baby, чиято премиера бе в петък, 20 януари, на филмовия фестивал Sundance, тя получава възможността да говори по различни теми от кариерата и живота си както никога досега. Моделът и актриса разказва […]