Сами и Мила разкриха пола на детето си

Вече от няколко месеца знаем, че Сами Хоссни и половинката му Мила Савова очакват първото си дете. От няколко дни обаче бъдещата майка е в девети месец и е все по-нетърпелива за раждането.
В профила си в Instagram тя дори шеговито написа, че очаква “водите ѝ да изтекат”, докато е на касата в някои супермаркет. Докато чакаме да разберем дали това наистина ще се случи по този начин, двамата решиха да обявят пола на детето си.
Отново в профилите си в социалната мрежа Сами Хоссни и Мила Савова решиха да разкрият какъв ще бъде полът на детето им. Финтес инструкторът казва, че от известно време го знаят, но едва сега са решили да споделят с последователите си.
Само разкриване на пола двамата правят чрез пукането на балон, а цветът на съдържанието в него показва, че първото им дете ще бъде момче. Сами и Мила допълват, че скоро ще споделят повече за размислите си относно пола и предстоящото раждане.
Иначе, Савова не пропуска удобна възможност да се пошегува със себе си. Като например колажът, който тя публикува в профила си в Instagram, в който сравнява корема и стойката си с тази на маймуна. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Емрах Стораро се забавлява с две наведнъж, пусна горещ кадър от леглото СНИМКА 18+

Емрах Стораро отново се прояви и за пореден път показва, че лукса, секса и избухването на макс са сред приоритетите, на които едва ли скоро ще изневери. Поп фолк певецът граби с пълни шепи от живота и не му пука от нищо и от никого. За разлика от брат си […]

Subscribe US Now