Скъса му нервите: Билалов полудя заради Мариела в “Стани богат”, а после получи…

Билалов беше на върха на нервите си в един от последните епизоди на “Стани богат”, а причината се оказа млада дама от специалност “Връзки с обществеността”, която така прекаляваше на моменти с разсъжденията си, че на актьора свят му се зави.

Мариела Гешева, която скоро ще се дипломира, заяви още при представянето си, че обича да снимка красиви пейзажи и хора. И после така се задълба в разсъждения, че предизвика ирония от страна на водещия, каквато той или много рядко, или никога не си позволява.
Такова нещо не се е случвало в “Стани богат”! Бутат участник с лесни въпроси СНИМКИ

Мариела отговори без проблеми на първите пет въпроса за 500 лева, а шестият бе: „Коя героиня не е от творчеството на Йордан Йовков?“ – Албена, Султана, Боряна или Рада. Тя каза по нещо за повечето от отговорите и накрая правилно се спря на Султана, тъй като е от „Железният светилник“.
Такова подсказване в “Стани богат” не е било, Билалов шокира: Няма да ти маркирам отговора!
„Какъв спорт тренира момичето за милиони от филма на Клинт Истууд?“, бе следващото питане, а опциите – Бокс Плуване, Джудо и Гребане.

Тук участничката призна, че не е гледала филма и започна да разсъждава, казвайки, че боксовите мачове са сред най-посещаваните и генериращи приходи.
„Като нямаш сигурност, какво би направила?“, попита я Билалов, подтиквайки я към жокер, но тя му отговори: „Първо ще поразсъждавам“.
Надежда събра погледа на Билалов в “Стани богат” и…
Докато тя умуваше и се въртеше около бокса, той няколко пъти я наклони именно към него, но след като не се решаваше да посочи отговор, пак й загатна да ползва жокер: „Какво да направим, а, Мариела? Дай да решим задачата. Щом не смееш, помощ?“
„Ако се окаже, че е това, което съм си мислила?“
„Ако, ако… такава е играта, трябва да вземем едно решение. Ти лесно не взимаш решения, така ли? Искаш да обмисляш на спокойствие?“, каза Билалов.

„Ако реша, че наистина е бокса и ако той е точно този спорт… Но ако има някаква уловка? Например джудо?“, зачуди се Мариела.
Тук Билалов въздъхна тежко, публиката започва да се смее, а той направи нещо, което е доста неприсъщо за водещ на „Стани богат“ – стана от стола си, отиде зад него, показа се със смешна физиономия, и после се върна с думите:
„Оф, аз се отпуснах, по-добре ми е в момента. Може до утре да си мълчим. Какво правим, ние не предлагаме много неща. В момента водещият получава разтреперване на ръцете, при това краката се стягат, сърцето започва да бие, публиката започва да умира бавно един по един“.
„Гребането не е за милиони. Плуването също. Джудото – също. Маркирам „А“. С риск да не е вярно“, каза Гешева, което бе прието с бурни аплодисменти от публиката.
Това бе верният отговор, а Билалов й каза: „Надявам се че така няма да бъде до края на тази игра.“

Последва осми въпрос: „Колко милиарда достигна населението на Земята през ноември 2022 г.?“ – 4, 6, 8 или 10. „Веднага изключвам 4 и 6. Но 8 или 10? Наскоро населението беше 7. Въпросът е дали в такава голяма степен за толкова кратко време е достигнало 10 милиарда или е по-логичното 8.
Да използваме жокер „50:50″, въпреки че може и да съм го нацелила и да го използвам напразно“, каза тя. На таблото останаха 4 и 8, а Мариела възкликна: „Ето, 8! Знаех си. Не трябваше да го използвам. Категорична съм, че маркирам 8“.
„Ще ми скъсаш ли нервите още“, попита я с усмивка след това Билалов.

Тя заключи 3000 лева като втора сигурна сума, а въпросът бе: „В кой голям град все още няма действаща подземна железница?“ – Алжир, Буенос Айрес, Багдад или Ереван.
Тук студентката каза кой град на коя страна е столица, прочете си отново въпроса и започна да разсъждава в посока къде не е развит ЖП транспорта. В крайна сметка реши да се обади на приятел – Благовест Илиев от София. Той й каза, че в Багдад и Ереван има метро. Затова тя се насочи към Алжир, но това се оказа грешен отговор.

„Твоят приятел Благо защо според теб каза, че в Багдад има метро. По принцип ако напишеш в някои търсачки „Багдад“ и „метро“ ще ти излязат резултати, факт. Но ако се зачетеш, тогава ще видиш, че метрото в Багдад ще бъде готово през 2027 г. Грешен отговор“, разочарова я Билалов.
Тук участничката видимо се разстрои и едвам сдържаше сълзите си, тъй като си тръгна с 500 лева и един жокер „в джоба“.
Билалов се опита да я успокои: „Това не е краят на света. Спокойно. Ей, ей, я ми дай една усмивка. Направи каквото можа, мисли колкото можа. Беше смела, рискува, върнахме се на 500 лева, благодаря ти за играта. И, недей да плачеш, недей да страдаш“.

След края на предаването, разбира се, в социалните мрежи завря и закипя от реакции, голяма част от които в укор на тв водещия:
„Много грубо и подигравателно отношение от страна на г-н Билалов. В крайна сметка участникът има право да помисли, а работата на водещия е не да се присмива, а да води предаването, така че да му стигне времето, но в никакъв случай на цената на такива подигравки. Призовавам продукцията да смени водещия! Това дали е смешно на г-н „водещия“ като предложение… Сигурно не”, гласи един от тях. А в друг се казва: 
“То това му държание не е от сега , много отдавна забелязах подигравката и иронията в тона и думите му спрямо участниците… затова и смених предаването с „Голямото преследване“ , а сега със “ Сделка или не“.”
„Ужасно се държа с участничката. Тя не беше по-бавна от другите“.
„Жалко! Много сантиментална и приятна участничка. Притеснението пречи на много хора“.
„Билалов, прекрачи всички граници, не ти прави чест да се присмиваш в ефир, това говори лошо за теб! Рядко гледам формата и днешното предаване доказа, че никога няма да достигнеш Ники Кънчев, не си от неговата класа!“
„Браво на момичето,че не му слезна на нивото!“
„Момичето МИСЛИ за разлика от хилещете се лелки от публиката! Билалов и тези който му говорят в слушалката – пълно падение! Оставете участничката да мисли!“
„Защо се смеете на момичето, не е гледала филма, пък и Билалов поощрява публиката до ѝ се присмива! Много доре се представя! Това увеличава смущението и“./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

София Вергара - все по-предизвикателна

Един от начините човек да се справи с тежки момента от живота си като раздяла с дългогодишен партньор например, е да се разсейва с приятни занимания. И явно точно този подход е избрала София Вергара след раздялата си с Джо Манганиело. Миналата седмица 51-годишната актриса от “Съвременно семейство” беше забелязана […]

Subscribe US Now