Неочакван обрат между Криско и Цвети, двамата се… СНИМКИ

Криско и Цвети вече се разделяха веднъж, затова и феновете им винаги имат едно на ум, когато става дума за връзката им. Въпреки че направиха редица компромиси в името на това да останат заедно, някои от различията им явно са се оказали непреодолими.

В това поне са сигурни немалка част от последователите им в социалните мрежи, където от известно време се случва нещо, което няма как да им убегне от погледа.
Жената на Криско показа силикон и сексапил от плажа СНИМКА 18+
Цвети е изтрила общите си снимки с Криско и все още не дава никакво обяснение – нито в пост, нито на стори, какво точно се случва между тях. А ако се е опитала да скрие новината, не й се е получило много добре.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Krisko (@kriskobeats)

Последният път, когато двойката обяви раздяла, Криско направи какво ли не, за да си върне Цвети, поднасяйки й куп подаръци и извинения. И тя склони. Сега обаче, очевидно това вече не помага, а причините за реакцията й изглеждат по-сериозни.
Криско обяви сензационна новина
Колко ще продължи този път раздялата между Криско и Цвети и дали ще е окончателна, само времето ще покаже. И профилите на двата в социалните мрежи, разбира се./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Tsvetelina (@cvetelinapetrova1)

Източник: blitz.bg
Next Post

Рания за Израел и двойните стандарти

Случващото се в Израел и Ивицата Газа в последните 20 дни накара редица световни лидери и известни личности да изкажат позицията си за военния конфликт. Всички видяхме множество ужасяващи кадри в социалните мрежи, а вниманието е насочено най-вече върху терористичната организация “Хамас” и зверствата й на израелска територия. Този тип […]