Изненадващата новина на Анджелина Джоли

В последните години фокусът на работата на Анджелина Джоли се измести от актьорството. Тя се изявяваше като режисьор (“Край морето” и предстоящия “Без кръв”), активно работеше като посланик на ООН и участваше в активности в защита на уязвими групи по цял свят.
Сега е време за поредна нова крачка за Анджелина – Atelier Jolie. Може да звучи като личния й бранд за мода – смятаме актрисата за една от най-елегантните жени в Холивуд, но всъщност Atelier Jolie е много повече.
То ще обединява шивачи, майстори на бродерии и занаятчии в производството на текстил от цял свят с млади дизайнери, за да могат заедно да създават дрехи, които имат по-голяма индивидуалност от тези, предлагани във веригите за масова мода.
Друг важен момент в Atelier Jolie е, че ще бъдат използвани единствено винтидж и бракувани платове, както и дрехи, изтеглени за пазара, след като актуалността им е отминала. “Надяваме се да създадем креативна и вдъхновяваща общност, в която социо-културният ви произход няма значение”, се казва на официалния сайт на бранда.
Новината за Atelier Jolie беше съобщена от самата Анджелина Джоли на личния й профил в Instagram с близо 15 милиона последователи.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Антония Петрова-Батинкова пред БЛИЦ: С Ивайло се чувстваме прекрасно заедно!

Информацията, че Антония Петрова-Батинкова и мъжът й Ивайло са пред раздяла, обикаля активно публичното пространство от няколко дена насам. Причината в случая е очевидна – Антония изведнъж спря да качва лични снимки в профила си, както правеше редовно до този момент. Не публикува дори кадър от рождения си ден, който […]