Неприятна новина за Бритни

Последната година от живота на Бритни Спиърс може да мине за доста успешна на фона на предишните. Певицата се отърва от дългогодишното попечителство на баща си, което я възпираше да взима почти всякакви решения в професионално и лично отношение. Освен това се омъжи.
А всички Бритни-маниаци са в очакване на автобиографичната й книга.
През февруари тази година 40-годишната певица подписа договор с издателство Simon & Schuster и получи рекордната сума от 15 милиона долара като аванс за мемоарите, които ще напише.
Според светската медия TMZ Спиърс дори вече е завършила книгата си и по първоначален план тя е трябвало да излезе през януари 2023 г. Това обаче няма да се случи, а причината е куриозна, според TMZ.
В момента книжната индустрия страда от недостиг на хартия, като причините са комплексни и включват недостиг на персонал във фабриките за хартия, недостиг на материали, повишено търсене на книги заради пандемията, както и промяна в глобалната икономическа ситуация заради войната в Украйна.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето къде отиде Андре Токев веднага след затвора СНИМКА

Топ готвачът Андре Токев излезе преди броени дни от затвора, след като беше предсрочно освободен и веднага отпраши към морето със съпругата си Мария и приятелско семейство. Куланарят бе забелязан в курортното градче Лозенец, където няма как да не прикове вниманието на плажуващите, колкото и да не му се иска, […]