Може ли Амбър Хърд да загуби ролята си в “Аквамен 2”

Процесът между Амбър Хърд и Джони Деп продължава с пълна сила. И всеки ден, преминал в изслушвания на свидетели, води след себе си един куп новини.
Така разбрахме за твърденията на актрисата, че ролята ѝ в Aquaman and the Lost Kingdom е била сериозно орязана. Тя твърди, че цели сцени с нейно участие са били премахнати, а главният виновник за това е Джони Деп и спора между двамата.
Именно поради тази причина екипът на актьора призовава като свидетел Уолтър Хамада, който отговаря за филмите на DC в Warner Bros.
Според People, Хамада е заявил пред съда, че Деп няма нищо общо с решението. А идеята за героинята на Хърд е била точно такава, защото основното действие се развива между персонажите на Джейсън Момоа и Потрик Уилсън.
Хамада казва още, че веднага след края на снимките на “Аквамен” през 2019 г. са възникнали и сериозни дискусии около опасенията, че химията между Хърд и Момоа липсва.

Дори са били обмисляни варианти да бъде заменена от друга актриса. Но благодарение на усърдна работа на монтажа на екран да изглежда, че тръпката между двамата я има.  

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: Lifestyle.bg