Антония Петрова-Батинкова пред БЛИЦ: С Ивайло се чувстваме прекрасно заедно!

Информацията, че Антония Петрова-Батинкова и мъжът й Ивайло са пред раздяла, обикаля активно публичното пространство от няколко дена насам. Причината в случая е очевидна – Антония изведнъж спря да качва лични снимки в профила си, както правеше редовно до този момент. Не публикува дори кадър от рождения си ден, който бе на 13 май.

За да разберем какво точно се случва с Антония и Ивайло, без да влизаме в посоката на спекулациите, я потърсихме лично. Заварихме я да се връща тъкмо от почивка в чужбина. Ето каква беше реакцията й:
“С Ивайло бяхме в чужбина заедно с цялото семейство, за да отпразнуваме рождения ми ден. Тъкмо се прибираме. Чувстваме се прекрасно заедно – и в личен, и в професионален план нещата ни вървят повече от чудесно. Ние работим заедно, по 24 часа сме заедно, така че дори и физически това, което се пише, не е възможно. Освен това Ивайло е човекът, на когото вярвам от цялото си сърце, така че подобни писания са, меко казано, нелепи.

Просто реших да огранича качването на лични снимки в социалните мрежи заради голямата завист и злоба, които се изсипват върху мен и моето семейство. Явно щастието ни дразни много хора, което доказва, че съм взела правилно решение да не го показвам, тъй като е трън в очите им дори сега”.
Антония Петрова-Батинкова: С Ивайло вече си говорим и за трето дете! СНИМКИ
Както става ясно от думите на Антония Петрова-Батинкова – не става дума нито за изневяра, нито за раздяла, камо ли пък за развод. А дали тя ще качи скоро лични кадри в профила си, както правеше дълги години досега, ще почакаме, ще видим./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Неочакваното признание на Кейт

Кейт Мидълтън безспорно е всеобщият фаворит в британското кралско семейство и всички нямаме търпение един ден да я видим начело на монархията. А дотогава принцесата Уелс изпълнява своите кралски ангажименти все така отдадено и с усмивка. По време на един от последните си обаче тя направи едно признание, което може […]

Subscribe US Now