Мариана Попова от Гърция: Пазете се, ще ви кажа какво се случва с българите тук! СНИМКИ

Мариана Попова не издържа и направи на пух и прах тези, които предпочитат родното Черноморие за сметка на гръцките плажове, например. Двамата с Веселин Плачков отмарят това лято именно в южната ни съседка.

“Ще ви кажа случващото се с българите в Гърция, пазете се”, така започва гневния си пост певицата в профила си в социалните мрежи.
Въпреки призивите на много българи да се прояви патриотизъм и да се избере именно родното Черноморие, Мариана Попова и Веселин Плачков решиха да направят нещо различно – реклама на гръцкото море.
Мариана Попова хлътна по този политик, успял да я омае със…

“Няколко думи за Гърция. Топло, чисто, вкусно, уютно, гостоприемно,няма вирус,няма повръщане, прекрасна храна ,прясна риба, месото им е изключително добро.
Вече се наблюдава българския синдром на хитри наемодатели, които отдават не до там добри имоти на висока ставка без да са се постарали.
Мариана Попова срина със земята Вида Пиронкова и Антония Първанова ВИДЕО
Има много камъни и таралежи. Скъпо е, казвам го съвсем отговорно, сметката е по 2 и винаги е било така, но пак бих избрала това, за да ми е здраво детето. Желая Ви прекрасна ваканция и се пазете по улиците.
Единствените, които не спазват правилата за движение дори и в Гърция, са българите, добре признавам и малко румънци!”, пише още певицата.

Думите на Мариана Попова предизвикаха, очаквано, лавина от коментари, особено там, където говори за родния тарикатлък и “умението” на българите все да минат метър, да прецакат закона, да се направят на по-важни от другите, да вземат, каквото могат без да плащат, да не уважават труда на другите./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Принцът, който иска да е сърфист

На 20 юли тази година престолонаследникът на Норвегия навърши 50 години. Принц Хаакон и съпругата му принцеса Мете-Марит са обичани от поданиците си заради скромността, както и поведението си на обикновени хора. Затова й не е чудно, че 50-годишнината на Хаакон беше отбелязана от много хора, а самият принц даде […]

Subscribe US Now