Защо Рупърт Гринт не спира да тъгува за героя си от “Хари Потър”

Вероятно всеки почитател на филмите за Хари Потър се е запитвал понякога какво се случва с актьорите, изпълняващи главните роли в приказната поредица. И ако някои успяха да задъжат световната си слава, като Ема Уотсън, то други останаха разпознаваеми основно с участието си в сериите за малкия магьосник.
И въпреки че Рупърт Гринт продължава да снима, макар и най-вече за телевизията, като че ли остана леко в страни от светлините на прожекторите. Вероятно заради това, наскоро 34-годишният актьор сподели, че, винаги си спомня с носталгия за участието си в “Хари Потър” и дори, че, ако има възможност, би влязал отново в образа на Рон Уизли.
Именно с ролята на Рон Рупърт стана световно известен заедно с Ема Уотсън и Даниел Радклиф. Те участват още в първата от филмовите адаптации на книгата на Дж. К. Роулинг през далечната 2002 г. По това време Рупърт е само на 11. Играе любимия си герой в общо осем серии, преди всичко да приключи през 2011 г.
“Със сигурност, ако можех, отново щях да изиграя Рон”, казва Рупърт в интервю пред британски телевизионен канал. “Това е герой, който е много важен за мен, аз израснах с него – дори бих казал, че станахме един и същ човек. Той беше цялото ми детство”.
Ето защо Рупърт бърза да въведе и своето собствено дете в света на Хари Потър. Макар малката Уензди да е едва на две години, тя вече притежава магическа пръчка. Разбира се, подарък от баща ѝ.
Актьорът е споделял и, че няма търпение един ден да покаже на дъщеря си филмите за Хари Потър, пише Metro.
Рупърт Гринт има връзка с актрисата Джорджия Грум, с която посрещнаха Уензди през май 2020 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Крадецът вика дръжте крадеца - нова албанска атака срещу Камелия, Торино и Пашата

Творчеството на нашумелия български латино-регетон дует Торино и Пашата за пореден път стана жертва на албанска атака. Песента Plan B – колаборация с Камелия, която достигна до номер едно в българските класации, беше премахната от YouTube след неправомерно повдигнати обвинения от страна на албански музикални дистрибутори. Това не е първият път, в който дуетът става […]