Емоционален момент за Кевин Костнър

Когато попаднеш в Холивуд, никога не знаеш кога късметът ще ти се усмихне, коя от ролите ти ще се окаже решаваща за кариерата ти или коя ще ти спечели награди. Кевин Костнър е късметлия в много отношения, но има нещо, за което съжалява.
Тази година 68-годишният актьор беше отличен със Златен глобус за най-добър актьор в драматичен сериал за ролята си на Джон Дътън в Yellowstone. Той обаче не успя да присъства на церемонията заради наводненията край дома му в Калифорния.
Сега Костнър споделя емоционално видео в профила си в Instagram, в което отваря кутията, в която му е изпратена статуетката. “Не можахме да дойдем на Златните глобуси заради наводненията… и се чувствахме ужасно, просто нямаше какво да направим.”
Актьорът споделя, че много съжалява, че е пропуснал церемонията. “Не присъствахме на едно от най-страхотните партита в света, но поне бяхме заедно като семейство”, казва той, докато разопакова наградата си.
Костнър допълва, че съпругата му Кристин е видяла разочарованието му от това, че няма да могат да бъдат на церемонията и купила 30 балона, с които да създаде празнична атмосфера у дома им.
“Не зная какво щях да правя, ако не се бях захванал с киното. Благодаря на всички”, казва Кевин Костнър във видеото. Нямаме представа как би получил Златния глобус на сцената на церемонията, но речта от дома му ни се струва достатъчно емоционална.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как са изглеждали Дейвид и Виктория Бекъм преди 26 години

Дейвид Бекъм и съпругата му Виктория споделиха годишните си честитки за Свети Валентин, като този път използваха възможността да се върнат много назад във времето – още в зората на тяхната връзка.  За да отбележи Денят на влюбените тази година Дейвид Бекъм сподели обща снимка с любимата си съпруга, но от ранните години […]