Дъщерята на Бони подпали мрежата с голяма изненада ВИДЕО

Красивата дъщеря на певицата Бони – Миа Михаела, е тръгнала по нейния път на музиката. Тези дни чаровната брюнетка сподели песента “Кукла на конци”, която за едно денонощие се превърна в най-слушаната мелодия. 

Михаела изненадва с безупречна секси визия и гласови данни, както и с участието на топ звездата Ариа, която се включва с кратък речитатив. 
 

“Всеки от нас се е с сблъсквал с тази любов, която го дърпа като кукла на конци. Изпадали сме в дилема, но истинската любов винаги се намира и усеща! Пожелавам ви да намерите тази истинска и бурна любов! Представяме ви “Кукла на конци”, забавлявайте се”, написа тя в официалната си страница във Фейсбук. 
Коментарите за песента и видеото на Миа са повече от показателни. Всички хвалят таланта на младата и амбициозна певица и й вещаят светло бъдеще на музикалната сцена. “От много отдавна на сцената не се е появявало такова слънце. Със сигурност я чака голяма бъдеще на сцената. Ще задмине топ имената в момента”, прогнозират в мрежата./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Албена Вулева се разчувства! Ето какво призна за болната Сашка Васева

Появата на Сашка Васева в национален ефир и сърцераздирателната й изповед за кошмара, пред който минава през последните няколко месеца, успя да разплаче българския народ и да получи съжаление дори от тези, които в продължение на години не спираха да я хулят.  Журналистката с остър и заядлив език Албена Вулева, […]

Subscribe US Now