Още едно щастие за Кралица Рания

2023-а се оказва наистина вълнуваща за йорданското кралско семейство в личен план. Всички са в очакване на сватбата на престолонаследника принц Хюсеин на 1 юни. През март пък сестра му принцеса Иман се омъжи за годеника си.
А преди дни по-малката им сестра принцеса Селма завърши университета. Кралица Рания и крал Абдула пристигнаха в САЩ, където дъщеря им се дипломира като бакалавър по археология от Университета на Южна Калифорния, за да присъстват на събитието.
52-годишната Рания не пропусна да отбележи дипломирането на детето си в личния си профил в Instagram, където публикува няколко снимки. “Нямам търпение да видя с какво ще се занимаваш по-нататък”, написа тя.
Освен майка й и баща й, на дипломирането на Селма присъства принцеса Иман заедно със съпруга си Джамал Термиотис. На същия ден в същия университет се дипломира и Саша Обама – по-малката дъщеря на бившия президент на САЩ Барак Обама. Семейство Обама и йорданското кралско семейство бяха забелязани да разговарят.
28-годишният принц Хюсеин не беше в САЩ за събитието, но не пропусна да поздрави сестра си – той публикува скрийншот на разговор между него и Селма в профила си в Instagram. “Поздравления за най-яката Селма”, гласи текстът към него, уточняват People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

На 81 и на корицата на Sports Illustrated по бански - да, Марта Стюарт може и това

Има ли нещо, което Марта Стюарт не може да направи? Отговорът е “не” и 81-годишната звезда го доказа, като позира на корицата на  Sports Illustrated Swimsuit за 2023 г. А това я прави и най-възрастната жена, красяла някога корицата на списанието.  На снимките, заснети в Доминиканската република, Марта изглежда страхотно в няколко […]

Subscribe US Now