Всичко, което Пийт Дейвидсън иска от Ким Кардашиян

Колкото и известен комедиант да е Пийт Дейвидсън, като че ли в момента е по-популярен като поредното ново гадже на Ким Кардашиян. Няма да умуваме дали това е просто поредният опит да остане в полезрението на медиите, но трябва да му признаем, че сега отново ни накара да му обърнем внимание. 
Напълно неочаквано, Пийт Дейвидсън разкри най-голямата си мечта. Която пък се оказа свързана именно с настоящата му половинка.
Слава, знаменита кариера, скъпа кола или “простичките” неща като семейство, деца, здраве и любов – това са някои от най-честите желания на хората. Вероятно много от нас си мислят, че в света на шоубизнеса бляновете са по-скоро от първия тип. Но дали наистина е така? Пийт Дейвидсън със сигурност опровергава това твърдение.
Актьорът кратко и ясно заявява, че мечтата му е да стане баща. “Искам да имам дете. Това е като мечта, която все още не съм постигнал”, разкрива 28-годишният мъж в интервю пред Peacock’s Hart to Heart.
Дейвидсън описва и как си представя бащинството: “Би било толкова забавно. Да обличаш малкото хлапе… Толкова се вълнувам за тази глава от моя живот. Това е нещо, за което се подготвям отсега – да се развивам и да ставам все по-добър, така че, когато моментът да имам дете настъпи, да бъде по-лесно.”
И въпреки че е комедиант, а мечтата му е да има свое дете… неговото детство съвсем не е било весело, усмихнато и безгрижно. Когато е едва на седем години, Пийт Дейвидсън губи баща си, който е пожарникар. Така остава само с майка си и сестра си, пише yahoo.com.
Но трудностите не заличават най-съкровеното му желание да има семейство, а животът му дава този шанс, срещайки го с Ким Кардашиян в края на 2021 г. Двамата се грижат за четирите деца на риалити звездата от бившия й съпруг Кание Уест.
Можем само да пожелаем на Пийт Дейвидсън скоро да се сдобие със собствен наследник и да изживее големия си блян.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Шеф Михалчев загуби скъп член на семейството си СНИМКА

Петър Михалчев разплака мрежата с това, което сподели наскоро. Кулинарният гуру, който има японски ресторант в центъра на София, загуби много скъп член на семейството си и сега е неутешим. “Последната целувка! Последната милувка! Айчето си замина, водния бивол или говорещото кученце? И да знаете, че щастието не е в […]

Subscribe US Now