Асен Блатечки проговори за новата си жена ВИДЕО

След като стана ясно, че Блатечки и Диляна Попова май този път окончателно са се разделили, ето, че актьорът вече призна публично за новата жена в живота си.

Това се случи този уикенд, когато актьорът бе гост в студиото на “Тази неделя” по bTV, за да сподели любопитни подробности за новите си театрални постановки и семейството си. Разбира се, не пропусна да повдигне завесата и за новата си любов.
Нов обрат при Диляна Попова и Асен Блатечки, появиха се заедно във… СНИМКИ

“Аз съм много доволен, че Кати не тръгна по моите стъпки, тя сама си избра с какво да се занимава. Борил учи китара в Музикалното училище.. Трудно усоявам да бъда пълноценен баща. Но независимо къде играя в България, гледам да се прибера, за да видя Борил и да го закарам на училище”, заяви Блатечки.
Диляна Попова показа нов мъж, Блатечки е в миналото! СНИМКА
“Борил ми каза, че иска “да се отпиша” от тази работа. Кати и тя ми казваше нещо подобно, като беше на неговите години”, добави още той и отговори какъв е щял да стане, ако не беше актьор. “Може би щях да съм художник, треньор или тапицер. Няма нещо, което не бих работил”.
По темата за брака Блатечки бе особено любопитен с отговора: “Аз тази грешка не съм я правил нито веднъж досега”.
“Личният ми живот и идеален. Не съм сам. Само да кажа, че не е това момиче, за което пише в сайтове”, допълни той./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Обрат! Николета Маданска отново в bTV след раздялата с Венелин Петков

Обрати се случват не само в личния, но и в професионалния живот на Николета Маданска. Блондинката, която роди две момчета на Венелин Петков, с когото обаче наскоро се разделиха, отново ще се появи на тв екран. Очаква се това да се случи малко след Нова година, като все още не […]

Subscribe US Now