Спомените, които Дейвид Бекъм иска да изтрие

Дейвид Бекъм е заслужил мястото си в сърцата на всички фенове на футбола и със сигурност е сред най-добрите футболисти, играли тази игра.
Това обаче не означава, че всичко за англичанина е било цветя и рози. Напротив, именно футболът му е донесъл някои от най-тежките моменти и спомени, които би искал да забрави. 
В документалната поредица на Netflix – Beckham, футболистът разказва повече за един конкретен момент. Във втори епизод Дейвид Бекъм се връща към световното първенство по футбол през 1998 г.
Тогава той се подава на провокация от страна на Диего Симеоне и бива изгонен в мача на Англия срещу Аржентина. След това англичаните губят. Бекъм си спомня, че цялата нация тогава е била срещу него и го е мразела.
“Да вървиш по улицата и да виждаш как хората те гледат по определен начин, плюят те, обиждат те, идват пред лицето ти и казват някои от нещата, които са казали. Това е трудно”, допълва още той, пише People.
В резултат на целия този тормоз Дейвид Бекъм си спомня, че не е можел да спи и да се храни. “Иска ми се да има хапче, което може да изтрие определени спомени”, казва още Бекъм в документалната поредица за живота си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Пенелопе Крус - забележителна и секси в Chanel

Приключи и Седмицата на модата в Париж, и както винаги, черешката на тортата в нея беше дефилето на Chanel. За пролетта и лятото на 2024 г. отново можем да посегнем към буклето, костюмите от сако и къса пола, перлите, флоралните мотиви и… джапанки. Поне според творческия директор на марката Виржини […]