Пореден удар срещу Брад Пит – най-малката му дъщеря Вивиън променя името си

Когато бракът на родителите не върви, това неминуемо се отразява и на децата им. А когато отношенията между възрастните останат обтегнати и след раздялата, често пъти децата са принудени да заемат страна.
И това може да стане не чрез някаква драстична проява, а само със смяна на името, каквато съвсем наскоро видяхме при Сури, дъщерята на Кейти Холмс и Том Круз. Тя се отказа от фамилията на баща си. А сега съвсем същото направи и Вивиън Джоли-Пит.
15-годишната дъщеря на Анджелина Джоли и Брад Пит е помагала на майка си в работата по бродуейския мюзикъл The Outsiders. Поради тази причина името й присъства в екипа на продукцията – там тя е записана само като Вивиън Джоли.
Все още не е ясно дали най-малката дъщеря на звездните родители юридически е променила името си, пишат People. Тя обаче върви по стъпките на по-голямата си сестра Захара, която в края на миналата година промени името си на Захара Марли Джоли.
Всичко това идва на фона на продължаващото напрежение между Анджелина и Брад Пит. От 2016 г., когато актрисата от “Господарката на мрака” подаде молба за развод, до днес децата на Пит са все по-отчуждени от баща си. Една от вероятните причини е непотвърдените за момента твърдения, че той е упражнявал физическо насилие върху майка им.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Никола Цолов записа историческа първа победа във F3 в Монако

Никола Цолов кара своя втори сезон във F3 и всички стискаме палци нещата да му се получат и да успее да се изкачи до F2, а след това и до F1. Няма да бъде лесно, ако това се случи, но Цолов продължава да демонстрира, че няма да се откаже лесно […]

Subscribe US Now