Зад кулисите на потайната връзка на Ирина Шейк и Том Брейди

За пръв път се заговори, че между Ирина Шейк и Том Брейди са пламнали искри през юли миналата година. Тогава спортистът бе забелязан да взима супермодела от хотел в Лос Анджелис.
Твърденията, че двамата се срещат, дойдоха след като Том Брейди и Жизел Бюндхен обявиха развода си през октомври 2022 г. след 14 години брак. Към момента те споделят грижите за двете си деца – 14-годишния Бенджамин и 11-годишната Вивиан. От първия си брак с Бриджит Мойнахан спортистът има още един син – 16-годишния Джак.
Ирина Шейк също е разведена и има едно дете – шестгодишната Леа, от бившия си Брадли Купър. Въпреки че както тя, така и Том Брейди, поставят грижите за децата си на първо място, явно все пак успяват да намерят и време един за друг.
Според източници на Us Weekly двамата си прекарват страхотно заедно, но нямат намерение да се обвързват сериозно, въпреки че очевидно си падат доста един по друг.
Освен това те държат да не попадат в полезрението на обществото внимание и се виждат няколко пъти седмично, но обикновено в дома на спортиста, за да не бъдат забелязвани на публично място и снимани от папараци.
Колкото и да са потайни обаче, Ирина Шейк и Том Брейди все пак излизат от време на време. Последно бяха забелязани заедно преди няколко дни на вечеря в ресторант в Ню Йорк.
Освен за това, че двамата наистина се харесват, срещата им е доказателство и за това, че са все още заедно. През октомври 2023 г. се появиха твърдения, че те или са се разделили, или са дали почивка на връзката си. Само два месеца по-късно обаче Ирина Шейк и Том Брейди отново бяха забелязани заедно в Маями.
“Том и Ирина излизаха няколко пъти през последните няколко месеца. Но нещата продължават помежду им”, издаде източник на Us Weekly през декември миналата година. Тогава той уточни също, че двамата никога не са се разделяли, просто защото никога не са били официално заедно.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Топ 10 на най-богати тенисистки в света

Зад ослепителните светлини и шума, който го съпътства, тенисът е изключително взискателен спорт. Той е един от най-трудните за практикуване и състезаване и изисква най-високи нива на физическа подготовка, за да се справим на корта. И тъй като в съвременните времена тенис се играе през цялата година, няма и много време за почивка. […]

Subscribe US Now