Любимци от “Фермата” с двоен празник, направиха погача на бебето и… СНИМКА

Риалити двойката от “Фермата”5 Димитър Калайджиев и Красимира Цочева направи погача на сина си Владимир и не скри щастливите моменти от социалните мрежи.

Както е известно момомченцето се роди на 22 август, навръх рождения ден на баща си и направи така, че оттук нататък семейството да има двоен празник на този ден.
Мис България пострада във “Фермата”, карат я в болница

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Красимира Цочева (@krasimiramc)

Наскоро риалити двойката имаше и друг повод за празнуване. На 20 септември Красимира отбеляза рождения си ден и направи доста интересна равносметка:
“ЧРД, Краска! Справи се и с тази година някак с финес, та даже и ти хареса. Няма лъскави снимки с торти, балони, подаръци, ако скролнете надясно. Просто аз и рошавото ми семейство. Обичам Ви! Благодаря на Бог, че е с нас. Благодаря за смеха, за сълзите и за всичкия този късмет по снимките”, написа тя.
Желязната вдовица от “Фермата” преживяла брутално отвличане
Припомняме, че Краси и Митко сключиха брак през март тази година, след като блондинката предложи на половинката си да се оженят. Двамата имат по едно дете от предишните си връзки. Те се запознаха във “Фермата” 5 и именно там пламна и голямата им любов. Тогава пред цяла България Красимира събра смелост и в открито писмо призна на своята тогавашна половинка, че не е щастлива и ще търси промяна./show.blitz.bg  

Източник: blitz.bg
Next Post

Неочакваното признание на Джордж и Амал Клуни за близнаците им

Близнаците на Джордж и Амал Клуни са от тези звездни наследници, за които знаем много малко. Затова и всяко признание, което дойде от техните родители, си е истинска новина. Поредното бе пред медиите по време на организираните от съпрузите Albie Awards миналата седмица. Джордж Клуни разкри, че са започнали да пускат на […]

Subscribe US Now