Валят закани и обиди за Крум от “Игри на волята”, не го чака нищо хубаво ВИДЕО

Зрители и фенове на “Игри на волята” са бесни след последния епизод и не спират да обиждат един от участниците. Става въпрос за Крум, който се опитва да играе стартегий, но стана най-недолюбвания участник в шоуто и ще си носи кръста и след приключване на формата. 

Без да се замисля как изглежда отстрани той изговори куп глупости и пренебрегна племето си, като еднолично взе решение, което касаеше всички. Показа се като пъзльо и дори конкурентното племе му се изсмя в очите. 
След снощния епизод се разпадна племето на “Амазонките” и останалите две племена трябваше да си поделят останалите участници от жълтото племе. Крум взе решение при тях да се присъединят две жени, като силните Момчил и Михаил предостъпи на конкурентите.
 

Той не пожела да събере Михаил с брат си Радостин. Крум категоринчо отказа да има мъже в племето си, тъй като по-трудно би ги командвал. Вижда се, че неговата коалиция от Цвети и Калоян е дирижирана от него, а те нямат думата за нищо. 
Минути след излъчване на епизода социалните мрежи прегряха от негативни коментари за Крум, които ще бележат живота му оттук нататък. 
“Толкова просто и злобно момче не бях срещал скоро. Голяма излагация”, “Това е най-злобният и прост играч. Мисли само за себе си, а другите да му вършат работата”, “Крум е най-жалкият страхлив мухльо”, “Да направиш избор и всички в племената да избухнат в смях ! Срам и позор за Крум”, “Комплексът на ниския мъж”, са само част от хапливите коментари за Крум, но в социалните мрежи има още хиляди подобни./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

За кого е сгодена Виктория Бекъм, преди да се омъжи за Дейвид

Документалната поредица Bekcham успя да привлече вниманието към Дейвид и Виктория Бекъм и извади на бял свят признания, за които досега не сме и предполагали. А покрай тях на преден план излезе и още една интересна история от архивите, за която не всички знаят. Съпругата на бившия футболист е известна […]

Subscribe US Now