Когато Чaрлийз Терон напише: “О, омъжих се. Обичам те, скъпи”

Чарлийз Терон игриво шокира феновете си с изненадващо съобщение в Instagram, заявявайки: “О, омъжих се. Обичам те, скъпи”, придружено от снимка, която накара последователите ѝ да отрупат профила ѝ с коментари. 
Тази неочаквана новина идва на фона на хумористичен момент по време на Оскарите през преди броени дни., когато актрисата се озова в центъра на комедиен скеч с участието на Гийермо Родригес. По време на церемонията Гийермо , известен със своя нестандартен хумор, се възползва от възможността да раздаде текила на публиката, провъзгласявайки любовта си към своята “красива съпруга, г-жа Чарлийз Терон”.
Това забавно изявление на Родригес доведе до закачливата публикация на 48-годишната жена в Instagram, където тя изглежда прие шегата с добро настроение, за голяма радост на нейните фенове и последователи.
Облечена елегантно в сребриста копринена рокля на Christian Dior, Чарлийз беше видимо изненадана от нежния тост на Гийермо, но се присъедини към смеха, наслаждавайки се на чаша текила и споделяйки безгрижен момент с хората около нея. “Уау”, отбеляза тя, “не знаех, че сме женени.” Далеч от хумористичните лудории на наградите, личният живот на Чарлийз е голяма тема на интерес. Актрисата от “Бързи и яростни 10”, която е отдадена майка на дъщерите си Джаксън (12 г.) и Август (8 г.) за последно имаше връзка с модела и бранд консултант Алекс Димитриевич.
Въпреки известността си, Чарлийз винаги е била откровена относно предпазливия си подход към романтиката. В интервю за Harper’s Bazaar през 2022 г. тя изрази чувството, че е “извън практиката”, когато става въпрос за срещи, подчертавайки колебанието си да се гмурне отново в групата за запознанства.
Това чувство беше изразено и в предишен разговор с Дрю Баримор през 2020 г. в Шоуто на Дрю Баримор, където Чарлийз признава, че не е излизала с никого сериозно повече от пет години. Размислите на Чарлийз за любовта и срещите разкриват жена, която цени същността на истинската връзка пред повърхностните срещи.
Тогава тя споделя с Баримор, че всеки потенциален партньор ще трябва да внесе нещо смислено и обогатяващо в нейния вече пълноценен живот. “Чувствам се, че съм на място в живота си, където трябва да дойдеш готов да играеш играта докрай”, казва тя. “Не е играта, за която си мислим. Игра, която е като: “Животът ми е наистина добър, така че със сигурност трябва да има какво да предложиш, защото просто няма да приема нищо по-малко.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Секси провокациите на Валерия от Ергенът 3

Трети сезон на “Ергенът” е в разгара си, като вече имахме възможността да се добием представа за повечето участнички, а и няколко от тях дори напуснаха вече предаването. Тази седмица предстои да видим нови два епизода, които също обещават да привлекат вниманието, а в крайна сметка още една дама няма […]

Subscribe US Now