Влюбен ли е наистина Брад Пит

По всичко изглежда, че връзката между Брад Пит и Инес де Рамон се задълбочава. Двамата все повече прекарват времето си заедно и често могат да бъдат засечени на публични места и събития.
Само преди два дни двойката бе забелязана на романтична вечеря. При това не къде да е, а в Париж, града на романтиката и любовта.
Поводът, който отведе Пит и новата му половинка в Париж бе церемонията по раздаване на годишните френски награди “Сезар”, която се проведе на 25 февруари. След събитието 59-годишният Пит не пропусна и официалната вечеря в изискания парижки ресторант Fouquet’s, разположен на “Шанз-Елизе”.
Малко след това в социалните мрежи се появи кратко видео, чрез което, макар и за миг, може зърнем Брат и Инес. Те седят пред широка маса и разговарят с хората около себе си. Впечатление правят елегантните им облекла – класически черен костюм за Пит и предизвикателна сребриста рокля за Инес. И макар записът да е любителски и не съвсем ясен, все пак може да забележим колко колко добре изглеждат двамата заедно.
Самият факт, че Инес придружава често Пит в неговите пътувания и служебни ангажименти, показа сериозността на отношенията между тя. Те са потвърдени и от близки до двойката, които твърдят, че Брад е “влюбен в Инес и винаги очаква с нетърпение да прекара възможно повече време с нея.”
И все пак е рано да се каже как точно ще се развият нещата в бъдеще, предвид факта, че Инес съвсем наскоро приключи брака си, пише HollywooLife. Тя се раздели след четири години с актьора от “Дневниците на вампира” Пол Уесли – който официално подаде молба за развод миналата седмица.
На церемонията по раздаване на наградите Сезар на Брад Пит се падна честта да връчи приза на режисьора Дейвид Финчър за цялостно творчество. Двамата неведнъж са работили заедно, уточняват от People, при това в култови продукции като “Седем”, “Боен клуб” и “Странният случай на Бенджамин Бътън”. Пит не пропусна да изрази уважението си към режисьора, определяйки го като перфекционист и “един от най-великите разказвачи на истории”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мария Бакалова бе хваната да се забавлява на чалга във Велинград в компанията на... СНИМКИ

Мария Бакалова продължава почивката си във Велинград с пълна сила и дори посети най- хитовата дискотека в града, където обаче звучи предимно чалга. Тя бе в компанията на любимия си Валери и на още няколко приятелки.  Българската гордост в Холивуд се забавляваше без притеснение и вдигаха тостове с шотове заедно […]