Оказва се, че не Памела Андерсън е истинската любов на Томи Лий

Наскоро Памела Андерсън заяви, че Томи Лий е нейната “единствена истинска любов” – в документалния филм на Netflix, посветен на живота ѝ. Бурната им връзка, резултат на която са две деца, бе в центъра на вниманието през 90-те години на миналия век.
Но, не същото мисли 60-годишният Томи. Оказва се, че неговата истинска любов е съвсем друга.
И това е споделя настоящата му четвъртата му съпруга, Британи Фурлан, с която музкантът сключва брак през 2019 г. Любопитното е, че Фърлан е наясно с този факт и очевидно няма проблем с това. Дори публично заявява пред People, че жената, за която Лий е бил женен в периода от 1986 до 1993 г. и която “му е избягала”, по собствените му думи, е любовта на живота му.
Става дума за актрисата Хедър Локлиър.
“Томи Лий дори си признава, че е той объркал тази връзка. Защото ѝ е изневерил. Но въпреки всичко, двамата успяват да запазят приятелството си до ден днешен”, казва Британи.
Самата тя е близка с Хедър. Дори я определя като “страхотна” и “най-милият и земен човек”. Запознават се чрез Томи и се ценят взаимно и подкрепят.
“Дори понякога му казвам, че е глупак, че ѝ е изневерил. Особено, когато се ядосам”, през смях казва още Британи. “Но все пак в онези години те са били твърде млади, той на 25, а тя на 26 години. Факт е, че Томи сега е съвсем различен човек, предвид възрастта и опита.”
След като Локлиър се разделя с Томи Лий, тя се среща известно време с 63-годишния китарист на Bon Jovi Ричи Самбора. Двамата имат дъщеря – Ава (25 г.), напомнят от Daily Mail.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

"Скапани измамници" - кой нарече Хари и Меган така

Когато през 2020 г. принц Хари и Меган Маркъл сключиха сделка за 20 милиона долара със Spotify, по всичко личеше, че тя ще е в центъра на бъдещия им бизнес. Миналата седмица стана ясно, че тя е приключила “по взаимно съгласие”. Какво обаче се крие зад това и каква е […]

Subscribe US Now