Пореден гаф на Оливия Уайлд

Последната година беляза голямо развитие за Оливия Уайлд. Актрисата вече съвсем спокойно може да се нарича режисьор, защото зад гърба й има два сериозни филма – “Зубрачките” и “Не се тревожи, скъпа”. Освен това е много смела в избора си на дрехи.
Запазена марка на 39-годишната Оливия в последните месеци са почти прозрачни или изрязани рокли, които не оставят много на въображението. Бялата рокля Nili Lotan, с която тя се появи на сватбата на Колтън Ъндърууд и Джордан Браун обаче не е точно такава.
Тя обаче също стана повод за много коментари. Защото е дълга и бяла, и преспокойно може да мине на сватбена рокля. С две думи – Оливия отива на чужда сватба със сватбена рокля. Актрисата дори беше принудена да дава обяснение за тоалета си.
“Нося сватбена рокля на сватбата, защото исках да кажа шега по повод това в сватбения си тост”, отговори самата тя в стори. И допълни, че младоженците са били ОК с това. Пред People Колтън пояснява, че със съпруга му са искали да счупят традиционните норми, в които е обвита тази церемония.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Фицата запозна новата си с децата СНИМКИ

Актьорът Филип Аврамов запозна новата си изгора – сценаристката Христина Димитрова, с наследничките си – Ана и Рая. Както е известно с момиченце първо го дари вече бившата му съпруга Милена, а втората госпожица е плод на любовта му с певицата Севинч Ибрахим. В Инстаграм профила си звездата от култовия сериал “Домашен […]

Subscribe US Now