Голямата новина на Рита Ора

Знаем, че Рита Ора и Тайка Уайтити са заедно от известно време и не го крият. Двамата изглеждат супер щастливи и често се придружават един друг на работните си ангажименти. Оказва се, че отношенията им са минали на ново ниво.
Рита и Тайка вече са женена двойка според информацията на The Sun.
31-годишната певица и 46-годишният режисьор са се венчали на скромна церемония в Лондон. “Беше интимна и много специална церемония за всички. Най-близките им до сърцето хора можеха да видят колко влюбени са двамата”, пише изданието.
От The Sun уточняват, че Ора е решена на всичко да държи личния си живот далеч от общественото внимание. Вероятно това е обяснението за тайната сватба. Двамата с новозеландския режисьор са заедно от началото на 2021 г., като се появиха официално заедно през август същата година.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Дениз Хайрула и Габи от "Ергенът" вдишаха райски газ и после... ВИДЕО

Дениз Хайрула наскоро отпразнува рождения си ден, но не си представяйте обикновен купон, защото това, което риалити звездата от “Ергенът” прави в компанията на други участнички от формата, е меко казано взривяващо на фона на инцидентите след употреба на райски газ, случващи се напоследък у нас. В профила си в […]

Subscribe US Now