Великден в Уиндзор – усмихнат Чарлз, отсъстваща Кейт

Преди ден западният християнски свят отбеляза Великден. Празникът беше и първото публично обществено събитие, на което крал Чарлз участва след обявяването на раковата си диагноза в началото на 2024 г.
Кралят пристигна в параклиса “Сейнт Джордж” на замъка Уиндзор заедно със съпругата си Камила и демонстрира видимо приповдигнато настроение. Той не пропусна да поговори със събралото се множество и многократно благодареше на хората, пожелаващи му успех в борбата с болестта.
Както се очакваше, престолонаследникът принц Уилям и семейството му – принцесата на Уелс Кейт Мидълтън и децата им принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис, не присъстваха на службата.
Отсъствието им е следствие на шокиращата новина отпреди седмица, че и Кейт Мидълтън е диагностицирана с рак и вече провежда превантивна химиотерапия като лечение.
Броят на членовете на кралското семейство на Великденската служба тази година като цяло беше значително намален. Освен Чарлз и Камила, в Уиндзор бяха сестра му принцеса Ан със съпруга си Тимъти Лорънс, както и принц Едуард със съпругата си Софи и сина им Джеймс.
Принц Андрю също не пропусна събитието, а бившата му съпруга Сара Фъргюсън го придружаваше. Тя също се бори с онкологично заболяване – рак на кожата. За разлика от 2023 г. обаче, дъщерите им принцеса Беатрис и принцеса Йожени не присъстваха на службата.
Дъщерята на принцеса Ан Зара и съпругът й Майк Тиндал също отсъстваха за разлика от миналата година, когато бяха на службата заедно с двете си по-големи деца, припомнят Hello.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Секси Великден за Виктория Бекъм и снаха й

Образцово семейство – това можем да си помислим от всички публикации, споделени в социалните медии от Дейвид и Виктория Бекъм. Те не пропуснаха да покажат колко страхотно са прекарали и Великден с децата около себе си. 49-годишната дизайнерка направи серия от публикации в профила си в Instagram на 31 март. […]

Subscribe US Now