Какво се случва с жената, обвинена във връзка с крал Фредерик

В края на миналата година няколко светски медии в Испания писаха, че Фредерик – тогава все още принц на Дания, е имал любовна връзка с мексиканката Хеновева Касанова, която живее в Испания.
47-годишната Касанова, бивш модел и настоящ филантроп, яростно отрече слуховете, предизвикани от доста публичната й разходка из парка Ретиро в Мадрид с Фредерик и последвалата им вечеря в популярен резултат.
Тя дори заведе официално дело срещу списание Lecturas, но се оказва, че това не е било достатъчно да възстанови името й, както и спокойствието й. Касанова дори изтри профилите си в социалните мрежи.
Вече бившият й съпруг Кайетано Мартинес де Ирухо гостува на предаването Espejo Publico, където коментира цялата ситуация. “Нещата ще се решат в съда – цялото нещо нарани много Хеновева, както и децата ми.”
Касанова и де Ирухо са родители на 22-годишните близнаци Луис и Амина. Според него, коментарите покрай отношенията на майка им с Фредерик са се отразили на работата им, пишат Hello.
Самият Фредерик не даде никакви официални изявления покрай твърденията на медиите. На 14 януари тази година той стана крал на Дания, а съпругата му Мери беше плътно до него.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Майката на Майли Сайръс открито за развода с бащата на певицата

Щастливият ден, в който Сайръс поставят началото на семейството си, се случва още през 1993 г., когато Тиш и Били Рей се женят в дома си в Тенеси. Двамата имат няколко деца, едно от тях е Майли Сайръс. Очевидно, не всички почти 30 години съвместен живот на двойката са били безоблачни, след […]

Subscribe US Now