Секси Великден за Виктория Бекъм и снаха й

Образцово семейство – това можем да си помислим от всички публикации, споделени в социалните медии от Дейвид и Виктория Бекъм. Те не пропуснаха да покажат колко страхотно са прекарали и Великден с децата около себе си.
49-годишната дизайнерка направи серия от публикации в профила си в Instagram на 31 март. Първо публикува видео, на която я виждаме да танцува със снаха си Никола Пелц-Бекъм на палубата на яхта под звуците на парче на Spice Girls.
Двете носят заешки ушички в чест на празника, които след това виждаме и на останалите споделени снимки. Освен Никола, заедно с Дейвид и Виктория на яхтата са децата им Бруклин, Круз и Харпър. Отсъства единствено Ромео Бекъм.
Виктория публикува и друго видео, направено от Никола. На него я виждаме в прегръдките на Дейвид Бекъм привечер на яхтата, като на заден фон се виждат светлините на Маями, а музиката, която звучи, отново е на Spice Girls.
“Честит Великден! Обичаме те и ни липсваш, Ромео Бекъм. Целувки от всички Бекъм, както и от Пелц-Бекъм”, пише Виктория Бекъм в един от текстовете към многобройните кадри от яхтата.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Просто абсурдни - Кейт Уинслет за секс сцените в "Режимът"

В каквато и роля да видим Кейт Уинслет, първо винаги ще я свързваме с тази на Роуз от “Титаник”. Но кариерата на актрисата далеч не се изчерпва дотам, а последното й превъплъщение е на властен канцлер на измислена европейска държава в сериала на HBO MAX “Режимът”. Няма спор, че определено […]

Subscribe US Now