Кой е искал да уволни Кевин Файги

Има много фактори, на които се дължи успехът на киновселената на Marvel, като един от тях със сигурност е Кевин Файги.
Президентът на Marvel Studios е сред основните креативни сили, на които дължим филмите, които сме гледали до момента. Но въпреки успехите на супергероите в бокс офиса, се оказва, че поста на Файги невинаги е бил толкова сигурен.
В интервю за CNBC изпълнителния директор на The Walt Disney Company, Боб Айгър, казва, че през 2015 г. тогавашният президент на Marvel Entertainment – Исак Перлмутер, е искал да уволни Файги, пише Collider.
Двамата са имали доста различия, като Перлмутер е в основата на това филми като “Черната пантера”, “Черната вдовица” и “Капитан Марвел” да се забавят и излязат на много по-късен етап. Но до уволнението на Кевин Файги така и не се е стигнало, защото именно Боб Айгър се е намесил и е предотвратил това да се случи.
И за да намали напрежението е преместил значителна част от Marvel извън правомощията на Перлмутер. Нещо, което е спасило и поста на Файги.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Лъсна истината за топлата връзка между сгафилите купонджии в Банско и Сашо Кадиев

Стана ясна връзката на Сашо Кадиев с колата на пияната шофьорка, която бе спипана зад волана на “Форд” да превозва компания момичета, които са били на купон в Банско.  В нашата мила родина няма нищо скрито-покрито и веднага се появи информация, че автомобилът по документи се води на любимото лице […]

Subscribe US Now