Елизабет Кравец има още какво да каже – новите обвинения на Мис България

Миналата седмица около Мис България 2023 се разрази скандал, след като организаторите на конкурса обявиха в социалните мрежи, че отнемат титлата на Елизабет Кравец. За новата миска бе определена служебно първата подгласничка Илияна Борисова, но явно тепърва ще има още за изясняване около случилото се.
Кравец вече публикува официална позиция в Instagram, но няколко дни след това дойде и поредният влог в нейния YouTube канал, в който отново засяга темата. От видеото разбираме, че всъщност нейни приятели и последователи са я информирали, че й отнемат титлата, а никой от организаторите на конкурса не си е направил труда да се свърже предварително с нея и да разговарят на четири очи. И това за нея е много обидно.
“Мис България е конкурс за красота, а не за нечии бизнес интереси”, още веднъж бе категорична Елизабет Кравец. Тя се е явила и на Мис Варна, и на националния конкурс именно с тази нагласа и смята, че победата й е напълно заслужена и единодушна.
Тя също така е категорична, че е изпълнила всички задължения, които е имала. Признава, че не е имала връзка със собственика на правата Гаел Санчес. Обяснява, че тя така е преценила, но не е било защото не е искала, а защото са останали много неизпълнени обещания от негова страна, които са били вписани и в договора.
По думите й, никое 17-годишно момиче няма да се откаже от предложения за Холивуд, Франция, филми, пари, агенции и други подобни. “Щом на мен не са го дали, аз съм си тръгнала по мой път, сама, както аз си знам, както мога да постигна върха”, категорична е тя във видеото си.
Въпреки случилото се, Елизабет Кравец е позитивно настроена и смята, че най-доброто за нея предстои. Знае, че всичко се случва с причина и може отнемането на титлата всъщност да е за нейно добро. Вероятно наистина е така, защото само за три дни видеото й събра над 38 хиляди показвания – резултат, за който някои влогъри се борят с години. И сме сигурни, че изненадите от нея тепърва предстоят.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

"Никой не е над закона" - след Доналд Тръмп, и синът на Джо Байдън получи присъда

След като преди дни Доналд Тръмп стана първият в историята на страната осъден президент, сега вниманието е насочено към настоящия държавен глава Джо Байдън и съдебното дело срещу неговия син Хънтър Байдън. Тази седмица той също записа името си в историята като стана първият пряк родственик на действащ държавен глава […]

Subscribe US Now