Цитиридис трепери! Ето коя красавица седна на стола му СНИМКИ

Гологлавият водещ Николаос Цитиридис изтръпна, след като мераклиите за стола му с всеки изминал ден стават все повече. Миналата седмица столът в шоуто изкуши актьора Михаил Билалов, а сега и добре позната ни красавица хвърли око на неговото място в “Шоуто на Цитиридис”. 

Появиха се шокиращи снимки от студиото на Николас Цитиридис, но като водещ не е той, а известна светска журналистика, натрупала опит в “Папараци”. 
Става въпрос за светското перо Елизабет Методиева, която публикува снимки като водеща на мястото на Цитиридис, а за събеседник е избрала руса красавица. 
БЛИЦ TV: Мариан Вълев и Цвети Стоянова взривиха всички с уникалната си изповед

Бързаме да уточним, че журналистката е седнала на стола на Николаос само за снимките на новия филм на Мариан Вълев “Чалга”, в който тя има атрактивна роля. Във филма Бети играе донякъде себе си – на журналист. Снимките на новата продукция свършиха преди броени дни и сега екипът ще се съсредоточи в монтажа. Вълев заяви, че след около 6 месеца може би “Чалга” ще бъде на екран. 
Три са водещите фигури във филма – главната актриса, която мечтае да стане фолкпевица, гимнастичката Цвети Стоянова и журналистката Елизабет Методиева./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Писател скочи срещу Кристиан Костов: Ето това се нарича леке

Писателят Добри Божилов скочи с остър коментар срещу певецът с руски корени Кристиан Костов. Преди дни той обяви в гостуването си при Цитиридис, че най-вероятно е щял да бъде мобилизиран, ако още малко бе останал в Москва. Тези думу вбесиха писателят, който пусна отровен коментар в социалните мрежи по повод Костов, […]