Писател скочи срещу Кристиан Костов: Ето това се нарича леке

Писателят Добри Божилов скочи с остър коментар срещу певецът с руски корени Кристиан Костов. Преди дни той обяви в гостуването си при Цитиридис, че най-вероятно е щял да бъде мобилизиран, ако още малко бе останал в Москва.

Тези думу вбесиха писателят, който пусна отровен коментар в социалните мрежи по повод Костов, който се класира на безпрецедентното второ място на Евровизия през 2017 г.

„Преди дни това момче се завърна в България и изплака: „Ако бях останал, щяха да ме мобилизират“. Значи, като е за концерти и рубли, Русия е добра. Предпочитам я. А като дойде мобилизация: „Ужас, диктатор, едва се измъкнах, добре, че имам български паспорт“. Ето това се нарича „леке“, изцепи се Добри Божилов.

“Войната ме накара да се върна в България. Ако бях останал в Русия, сигурно щях да бъда мобилизиран. Притеснявам се много за приятелите си в Москва”, сподели преди броени дни Кристиан Костов, който малко преди това пък беше заявил, че не иска да се връща в България. 
Със сигурност не се ползва с хубаво име в нашата родина и последните ми узцепки накараха и малкото български фенове да се откажа от него. Кристиан получав аи заплашителни съобщения от хейтъри, които неодобряват стила му на обличане и нежния начин, по който изглежда./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Перфектен ли е бракът на Амал и Джордж Клуни

Амал Клуни и Джордж Клуни вече се радват на цели осем години брак. Те се казаха заветното “да” през 2014 г. след известен период на бурен романс. Във вторник, 27 септември, двамата отпразнуваха и годишнината от сватбата си. По този повод двойката гостува в американското предаване CBS Mornings, където разказа […]