Тони Димитрова заряза бургаски хирург, причината е…

На Тони Димитрова не й върви особено в любовта в последните години. Любимата певица на Бургас се е разделила с един от известните хирурзи в града, с когото имаше връзка доскоро.

Според “Галерия” двамата не са имали скандали или някакви други разправии, а просто преценили, че връзката им се е изчерпала. Разделили се културно, без шум и обидни думи – за разлика от начина, по който певицата прекрати отношенията си с предишния си приятел – китаристът Иван Ченов, когото нарече директно “Лъжец”.
Ще се хванете за главата от тази драматична история на Тони Димитрова

“Има неща и хора, които, ако можех да върна времето, не  бих си ги причинила! Но няма такава гума, затова съм си наложила да ги помня като бивши човеци. Ама те са пренебрежимо малко и не ми занимават мислите”, коментира тогава гласовитата бургазлийка и даже намекна, че докато били заедно, Иван й свалял звезди, а тя му вярвала наивно, след което се възползвал от доверието й и я мамел. Тони Димитрова си изпати от връзката с Ченов, който изгря в “Гласът на България” преди години, и във финансов план, защото дълго време той трупаше дивиденти на неин гръб, печелейки от нейните участия.
Тони Димитрова оплю жестоко свой враг: И най-хитрият задник един ден среща по-хитра от него клизма! СНИМКИ
Преди любовното разочарование с младока изпълнителката на „Ах, морето” има още едно фиаско – брака с бащата на дъщеря й Магдалена, пише още изданието. Милен зарязва семейството, още докато детето е малко, гонейки други жени. Той дори създава ново семейство преди официалния развод.
Двамата дълги години се караха публично, а Тони го обвиняваше, че не се грижи достатъчно за тяхната обща наследница. Към днешна дата двамата са се помирили, а щерка им вече е голяма и учи криминалистика, като преди това се опита да следва в НАТФИЗ, но напусна доброволно, защото актьорското майсторство не било стихията й./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Ето какво направи Андреа след новината за бебето на Кубрат СНИМКИ 18+

На отминалите светли празници Кубрат Пулев обяви много голяма новина, свързана с личния си живот – че е станал баща на момиченце. Думите му предизвикаха вълна от реакции в социалните мрежи. Нямаше как и Андреа да не я отрази. Бившата изгора на боксьора със сигурност не е приела радушно новината, […]