Ваня Джаферович избухна преди “Сървайвър”: Като типичен футболист мога да обещая, че…

Вече се разбра, че новият сезон на “Сървайвър” ще си има и нов водещ. Владо Карамазов е аут от шоуто за оцеляване и на неговото място ще заеме Ваня Джаферович. 

Той самият е тясно свързан с формата, тъй като го е печелил и знае всички тънкостии стратегии, които са нужни на победителя. Но има много хора, които недоволстват от новата му длъжност, тъй като Джаферович обиколи всички риалити формати и с това доста подрасни зрителите. 
 

Ето какво написа той, след като обявиха името му като водещ на шоуто: 
“Сървайвър е неизменна част от моя живот през последните 9 години. От момента, в който Жени каза, че ми е пуснала документите за кастинг, та до ден-днешен.
Винаги съм казвал, че Сървайвър влиза в кръвта ти и никога не те пуска, пък аз извървях и доста дълъг път.
От участник, победител, през водещ на дигиталните епизоди и член на екипа, та до този, за мен най-вълнуващ момент, в който вече съм водещ.
Държа да благодаря на БТВ, че ми гласува доверие, на семейството ми, че ме подкрепи и продължава да ме подкрепя, също и на феновете на предаването, без които този формат нямаше да съществува толкова години.
А аз? Мога да ви обещая, че като типичен футболист “ще давам всичко от себе си и ще играя епизод за епизод” в новата роля на водещ. И ще го правя с много, много любов и отдаденост. Честно!
Очаква ни доста по-различен сезон от всичките досега – истинско риалити в реално време, в което и самите зрители ще взимат фундаментални решения.
90 дни, 20 души и само един победител! И аз, де”. 

Източник: blitz.bg
Next Post

Мария се хвърли на пистата, ще става скиор СНИМКИ

Певицата Мария определено си живее живота като истинска принцеса. Веднага след почивката на топло на Малдивте, тя и любимият й Мирослав заминаха на зимна ваканция в Италия.  Оказа се, че миньончето се е запалила по този спорт наскоро покрай мъжа си, но е доста отдадена и бързо се учи.    […]