Звездите, които отказаха на крал Чарлз

Великобритания не е имала нов монарх от 70 години. Затова е съвсем нормално коронацията на крал Чарлз Трети, който се възкачи на престола след смъртта на майка си Елизабет Втора през септември 2022 г., да е очаквана с нетърпение.
Церемонията ще се състои на 6 май в Уестминстърското абатство в Лондон, където се очаква да присъстват доста официални гости. За момента официално потвърдените чужди монарси са принц Алберт на Монако и принц Акишино от Япония.
Голяма въпросително стои пред тържествения концерт, който ще се състои ден по-късно пред замъка Уиндзор. Бъкингамският дворец съобщи, че в него ще участват някой от най-големите имена в съвременната музика. За момента обаче единственото официално потвърдено име е това на Лайнъл Ричи.
Да, изпълнителят на “Hello” определено има своето място в историята на поп музиката, но далеч не минава за звезда на настоящата музикална сцена. Кой ще му прави компания в концерта пред Уиндзор? За момента се спомената името на Оли Мърс, който с радост прекъсва турне, за да участва.
Но дори и неговото участие не е официално потвърдено, пишат Guardian. Затова пък е ясен списъкът с музиканти, отказали да участват в концерта за коронацията: Адел, Елтън Джон, Роби Уилямс, Хари Стайлс, Ед Шийрън, Spice Girls. В повечето случаи причината за отказа е “конфликт в графика”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Христо Гърбов спипал съпругата си в изневяра, а после... СНИМКА

Култовият комичен театрален актьор Христо Гърбов, когото в момента гледаме и с невероятни превъплъщения в хитовия формат за имитации “Като две капки вода”, често се усмихва, макар личния му живот да е приличал повече на драма, отколкото на комедия. От години Гърбов е щастливо женен за настоящата си съпруга – известната […]